Bij Het Nootwheer wordt niet alleen getafeltennist, ook wordt er op de (meestal) laatste woensdag van de maand een klaverjasavond georganiseerd. Deze avonden starten om 20.00 uur en zijn altijd erg gezellig.
De inleg bedraagt € 3,50 om de kosten van de hapjes en de prijzen te dekken. 
Op de avond zelf wordt er om diverse prijzen gespeeld:
* Prijzen voor degenen die als eerste 50 roem van klaveren, harten, schoppen of ruiten halen.
* Een eerste, tweede en derde prijs voor de score van de avond.

De klaverjascompetitie loopt van januari t/m december (alleen in juli wordt er niet gespeeld). Van de 11 rondes tellen de beste 10 scores mee voor de stand binnen de competitie.
Als je een avond verhinderd bent, scoor je toch punten (de laagste score – 10) zodat je in ieder geval blijft meedoen in het klassement.

Op de laatste avond (het Kerstklaverjassen) wordt de winnaar van de competitie bekend gemaakt. Deze ontvangt een persoonlijke beker alsmede de wisselbeker. Op die avond wordt ook een beker uitgereikt aan de speler die tijdens de competitie de meeste marsen heeft gehaald. Tot slot neemt iedereen die mee heeft gedaan aan de competitie een leuke prijs mee naar huis!

De resterende data voor 2023:

MaandDatum
Mei31
Juni28
Augustus30
September27
Oktober25
November29
DecemberKerstklaverjassen (nog te bepalen)

Heb je zin om te klaverjassen?

Meld je aan bij Willem Heemskerk, hetzij mondeling hetzij per email naar [email protected]

Per jaar is er een Excel bestand beschikbaar met de uitslagen. Door het klikken op de bestandsnaam wordt het gedownload waarna het op je eigen PC bekeken kan worden.