Fietspuzzeltocht 7 juli 2024

Vandaag was er de fietstocht met aansluitend een buffet. Hieronder het verslag dat ik persoonlijk als deelnemer heb ervaren:

We verzamelde bij het station van Weidevenne, waar wij werden voorzien van drinken, versnapering en fruit in een rugtasje met de opdruk van tafeltennisvereniging t Nootwheer. De route werd uitgedeeld en hierop waren diverse vragen verwerkt die uiteindelijk tot een slagzin leidde. De route was via fietsknooppunten opgesteld, dus in principe voor iedereen te doen. Verder had de organisatie ervoor gezorgd dat we steeds wind in de rug hadden en slechts een paar spatten regen 😊 chapeau organisatie! Onderweg waren de vragen duidelijk aangegeven, de antwoorden waren soms wat lastiger haha (kilometers optellen bij een wegwijzering, maar niet in de gaten hebben dat er een wegwijzer naar ons toewees) De route ging vanuit de Weidevenne naar het Twiske alwaar we stopten om een kopje koffie/thee te nuttigen.

Na diverse vragen zoals, hoeveel kabels heeft de elektrische tijd mast of hoeveel planken heeft de brug, belanden we in Ilpendam, waar na het pontje een café aan de overkant uitnodigde om weer een versnapering te nemen (ja, het was afzien deze tocht hahaha) hadden wij aan het einde alle vragen goed beantwoord om een slagzin te kunnen vormen: Zonder vrijwilligers geen club.

De fietstocht eindigde bij de Boerenkamer Leeuwendaal, waar Gerwin geheel gratis zijn fantastische accommodatie beschikbaar stelde voor een geweldig buffet! P.S ook leuk voor bruiloften en partijen, je kan er ook nog slaapplaatsen bij huren, maar dat terzijde. Bij het inleveren van de goede slagzin kreeg je een muntje waar je een consumptie voor kon krijgen.

Bij het buffet schoven ook de iets minder sportieve leden aan die liever niet fietsten ( ach ja, gelukkig zijn ze wel aan het tafeltennissen en dus blijven op die manier ook fit). Ook dit buffet was fabelachtig!

Foto’s zeggen meer dan woorden, dus kijk zelf maar!

Dank aan de feestcommissie die dit geweldig georganiseerd en geregeld heeft!

Groetjes,

Carolina

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *